POZVÁNKA – V januári 2018 sa bude konať reprezentačný ples Odpadového hospodárstva a priateľov životného prostredia. 


Asociácia podnikateľov v odpadovom hospodárstve (A.P.O.H.) organizuje od roku 2005  reprezentačné plesy odpadového hospodárstva a priateľov životného prostredia na ktorých sa stretávajú najvýznamnejší predstavitelia odpadového hospodárstva, priemyslu, odborných organizácií, zástupcovia štátu, miest a obcí, ako aj odborná verejnosť. Už tradične je to miesto, kde je možné sa nie len dobre zabaviť, ale aj stretnúť s mnohými známymi a dokonca nadviazať zaujímavé obchodné kontakty. V januári 2018 to bude už XI. ročník Reprezentačného plesu Odpadového hospodárstva a priateľov životného prostredia, nad ktorým prevzal záštitu minister životného prostredia Ing. László Sólymos.

XI. ročník Reprezentačného plesu Odpadového hospodárstva a priateľov životného prostredia,

ktorý sa bude konať pod záštitou ministra životného prostredia
Ing. Lászlóa Sólymosa,

sa uskutoční 12.1.2018 v hoteli DOUBLE TREE BY HILTON

Na ples Vás srdečne pozývame a zároveň Vám  ponúkame možnosť ubytovania v hoteli. Cena jednolôžkovej izby je 100,- € a cena dvojlôžkovej  izby je 107,- €. V cene ubytovania sú zahrnuté  raňajky a vstup do hotelového Wellnes sveta.


Cena lístka na ples  pre jednu osobu je 85,-€ bez DPH

Hlavného  hosťa večera prezradíme už čoskoro

 


ĎAKUJEME VÁM PARTNEROM

Týmto by sme chceli poďakovať všetkým partnerom, vďaka ktorým sa uskutočnili predchádzajúce ročníky a zároveň už vopred ďakujeme za podporu XI. Reprezentačného plesu Odpadového hospodárstva a priateľov životného prostredia.

Patrí Vám veľké ĎAKUJEME


Ples sa bude konať pod záštitou

 

Generálny partner

 

Hlavný partner

 

Exkluzívny partner

     

Top partner

   

Mediálny partner

 

Partner

       
 
       
       
   

Predpredaj lístkov a rezervácia  lístkov:

IVIK, s.r.o. 
Ing. Petra Požgayová, MBA
peta.pozgayova@gmail.com
+421 918 185 688

Na záver Vám prinášame zopár fotografií X. ročníka Reprezentačného plesu Odpadového hospodárstva a priateľov životného prostredia.